sestdiena, 2012. gada 18. februāris

Citādākas ķiplokmaizes

       Un beidzot esmu uztaisījusi kaut ko tādu, kas nesatur cukuru un nav konditorejas izstrādājums. Piedāvāju jums izmēģināt šīs ķiplokmaizes.  Ar Kārli izlēmām, ka tas būtu lielisks ballīšu našķis, jo tas mums izmaksāja ~2Ls, tātad ekonomiski un garšīgi.

Nepieciešams:
150ml olīveļļa
1 buntīte pētersīļi
~8 ķiploku daiviņas (vairāk pēc izvēles)
Siers (es izmantoju Krievijas sieru, bet šis arī ir pēc brīvas izvēles)
Franču maize (nesagriezta)
Follijs

Pagatavošana:

Blenderī sablenderē ķiplokus, eļļu un pētersīļus līdz šķidrai konsistencei. Franču maizi visā garumā atgriežam vaļā un visu tās mīksto iekšpusi bagātīgi iesmērējam ar iegūto ķiploku mērcīti. Mērcīti nežēlojam, tā būs garšīgāk! Abas maizes pusītes atkal saliekam kopā, ietinam follijā un liekam cepeškrāsnī uz 10 min. Tad ņemam ārā un tinam vaļā, atveram maizi un to bagātīgi pārberam ar sieru. Šādu pašu atvērtu liekam atpakaļ cepeškrāsnī. Cepam tik ilgi kamēr siers ir pilnīgi izkusis un kļuvis zeltains. Griežam gabaliņos un pildām punci! :)


1 komentārs:

  1. Labdien, kungs / kundze, kā jūs šodien darāt? Es esmu Sandra Bolton no VICTOR FINANCE LIMITED Los Angeles, ASV. Es vēlos jūs informēt, ka mūsu firma ir juridiski reģistrēta finanšu iestāde Amerikas Savienotajās Valstīs. Mēs esam specializējušies ilgtermiņa un īstermiņa kredītu izsniegšanā gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. Mēs arī sniedzam aizdevumus privātiem akciju uzņēmumiem (SIA) un akciju sabiedrībām (PLC) ar nosacījumu, ka esat pierādījis savu patiesumu un uzticību. Mēs sniedzam personiskos aizdevumus, Auto aizdevumus, Agro aizdevumus, Hipotekāros kredītus un Biznesa aizdevumus. Mēs piedāvājam kredīta pakalpojumus ar procentu likmi 3% gadā. Mēs piedāvājam vismaz $ 11,000.00 USD un ne vairāk kā $ 70,000,000.00 USD. Ja jūs interesē, vienkārši norādiet, informējot mūs par sava aizdevuma veidu, apjomu un mērķi. Lūdzu, sazinieties ar mums ar šo e-pasta adresi: victorfinanceltd@outlook.com

    Sveicieni
    Sandra Bolton

    AtbildētDzēst