trešdiena, 2012. gada 18. janvāris

Tici sev




      Atverot manu drēbju skapi, durvju iekšpusē, jau dažus gadus stāv uzlīmēta zīmīte.(Šo zīmīti centos ilustrēt jums blakus esošajā attēlā.) Kad škita, ka manām problēmām nav atrisinājums es atradu šos vārdus un mierināju sevi ar tiem.
     No savas pieredzes varu teikt, ka šie vārdi ir piepildījušies vairākas reizes un viss, kas ir nepieciešams ir tikai pacietība un ticība sev. Es ticu, ka mūs katru dzīvē sagaidīs kas labs. Ir jāprot sapņot un skaļi izteikt savas vēlmes. Nevajag norobežoties ar to, ka vēlies, lai no veikala atved kādus sīkumus. Ir skaidri jāiztēlojas sava nākotne, lai arī ar laiku šo izteikto vēlmi tu piemirsīsi, vai nedomāsi par to tik bieži kā šobrīd, bet vēlmes paliks tavā zemapziņā un ar katru izdarīto soli dzīve tevi vedīs tuvāk mērķim. Es ticu, ka dzīve ir milzīgs likumsakarību un sakritību kopums un, ja tu veltīsi saviem sapņiem kaut minūti savas dienas, tad tas piepildīsies. Un nav jābaidās savus sapņus pastāstīt citiem, ir jāļauj   pasaulei tos sadzirdēt, lai cik tie traki būtu, jo tad tā palīdzēs tev tos sasniegt. Tu satiksi pareizos cilvēkus, būsi īstajā vietā un sasniegsi visu kāroto, vienīgais, kas tev jādara ir JĀTIC SEV.

1 komentārs:

  1. Ļoti, ļoti pareizi vārdi. Tieši nesen domāju par to, ka tā taču ir - viss tas, ko esi patiešām vēlējies, ātrāk vai vēlāk piepildās.

    AtbildētDzēst