pirmdiena, 2011. gada 26. decembris

Kanēlis, kanēlis

          Tā vietā, lai rakstītu savu "akadēmisko rakstu darbu", esmu radoša/sliņķe un gribu darīt ko daudz aizraujošāku. Manā īpašumā nonāca kanēļa standziņas un uzreiz radās iedvesma.

        Vai zināji, ka kanēlis ir viena no pasaulē vecākajām garšvielām, kuru Ķīnā izmantoja  jau vairāk kā pirms 6000 gadiem? 
 
        Tā kā ir Ziemassvētki, tad kūkas drīkst ēst arī 2 dienas pēc kārtas un nekaunēties par to. Kārtējo reizi pārliecinājos, ka pašam pagatavot to, kas atrodas aiz stilka veikalā nemaz nav tik grūti, tāpēc iedrošinu jūs visus pamēģināt pagatavot ko pašiem, kaut arī tas aizņem vairāk laika, bet gandarījums pēc tam ir pamatīgs un arī ģimene/draugi ir priecīgi.
      
   Lai pagatavotu kanēļa bulciņas ir nepieciešams: Rauga mīkla, cukurs, kanēlis un sviests. Nav taču nemaz tik traki, ne?! Un rauga mīklas pagatavošana nemaz nav tik biedējošs process un ir tiešām vienkāršs. Pamēģiniet, nenožēlosiet! :)





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru