svētdiena, 2012. gada 23. septembris

Vēl viens sākums un rudens medus skrubis.

     Ir pienācis rudens un beidzot ir laiks atkal sākt. Rodas vēlme iesildīt krāsni, uzcept kādus cepumu, ietīties siltā segā un  skatoties mīļākās filmas tos lēni notiesāt. Vasara nu ir pagājusi, atstājot atmiņas par visjaukāko laiku kopā ar saviem mīļajiem. Laikam siltais saulainais laiks piedāvā tik daudzas iespējas, lai nesēdētu pie datora, ka nemaz nemanot rakstīšana šajā blogā iepauzējas. Bet kā jau liecina virsraksts -  šis ir jauns sākums. Jauni gardumi un jaunas fotogrāfijas. Baudiet!


Medus laiks ir klāt. uz galda stāv medus burciņas ar dabīgu medutiņu. Kārojas tam ķerties klāt. Bet sākumā izlēmu dalīties ar kādu neēdamu gardumu. 
Esmu izmēģinājusi dažādus paštaisītus sejas skrubjus. Pēc ilgiem izmēģinājumiem dažu gadu garumā, esmu atradusi savus īstos. Un kā sagadījies, to sastāvā ir medus, kura sastāvā ir antioksidanti, kuri palīdz novērst šūnu bojājumus. Baumo, ka medus ir brīnumlīdzeklis pret novecošanu (kaut arī par to es vēl neuztracos). Pavisam vienkārši un efektīvi. Apsolu! 

Skrubis Nr.1: 
Medus un kafijas skrubis. Noteikti der arī visam ķermenim. Rezultāts: Āda kā mazulim, atstāj patīkamu kafijas smaržu un minimāli ietonē ādu.

 Skrubis Nr.2:
 Medus un sāls skrubis. Izmantoju tikai sejas apstrādei, bet nav aizliegts to izmantot arī pārējam ķermenim. Šis skrubis, vismaz manai sejas ādai, sniedz ļoti labu efektu. Rezultāts: Sāls dziedē mazās brūcītes, samazina poras. (Pēc šī skrubja ieteicams lietot mitrinošu krēmu, jo sāls tomēr sausina ādu).










1 komentārs:

  1. šodien esmu sajūsmā. Esmu redzējis vairākus komentārus no cilvēkiem, kuri jau bija saņēmuši kredītu no LAPO M-F, tāpēc nolēmu pieteikties, pamatojoties uz populāriem ieteikumiem un tikai pirms dažām stundām savā kontā apstiprināju kopējo summu 28 500 eiro. Šīs ir patiešām lieliskas ziņas, un es iesaku ikvienam, kam nepieciešams īsts aizdevums, pieteikties pa e-pastu: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst